Üdv Bátor Harcosok!
Nagy örömmel közölhetem, hogy 2019 őszén ismét megrendez(em)zük a Heroes Mugger Emlékversenyt (Budapest Bajnokságot), immáron a 19.-et vagyis a 31. Heroes Budapest Bajnokságot!!!
A verseny tervezett időpontja: 2019. november 1-2. (péntektől szombatig, 3 napos ünnep első 2 napja) Csili Művelődési központ (a már jól megszokott helyszín...)
A tervek szerint az 1. nap az 1vs1 küzdelmek, a 2. nap pedig az 1vs1 döntő és 3. hely, valamint a támadás versenyek (H3 és H5) fognak zajlani.
A szervezést ismét jómagam, Vologya Mester fogom végezni (majd a pénzt is Én fogom beszedni), az 1vs1 verseny lebonyolítását pedig remélem Zodmund ismételten bevállalja, de ha nem, akkor ezt is magamra vállalom. Kérem a H3 és H5 árlista készítőit (Dragon és Jou), hogy segítsék a munkám ezekben a versenyszámokban.
A szokásos versenytípusok lesznek, tehát:
A - H3 1 vs. 1 verseny
B - H3 Támadás verseny
C - H5 Támadás verseny
Nevezési díjak (NEM VÁLTOZNAK idén sem, annak ellenére, hogy minimális bérleti díj növekedés volt!):
H3 1 vs. 1 verseny:
8 főig: 3500Ft/fő
9-16 fő között: 3000Ft/fő
(A versenyek HD-ben Online lobbyval lesznek lejátszva, lesznek fix és random térképek is.)
H3 Támadás verseny:
16 főig: 2500Ft/fő
(a végleges H3 árlista szeptember 28.-án várható, a csapatok beküldésére október 11.-én 20.00 óráig lesz lehetőség!)
H5 Támadás verseny:
16 főig: 2500Ft/fő
(a végleges H5 árlista szeptember 28.-án várható, a csapatok beküldésére október 11.-én 20.00 óráig lesz lehetőség!)
Jelentkezni Név/Nick/Email cím/Telefonszám/Indulni kívánt versenytípusok megjelölésével a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, 2019. október 11-én 20.00 óráig lehet!
A nevezési díj befizetésének a végső dátuma 2019. október 18.-a 20:00 óra, én minden jelentkezőnek elküldöm a számlaszámom, címem, vagy találkozhatunk személyesen is, stb., hogy időben el tudjátok küldeni a pénzt.
Kérem, hogy a fizetést ne hagyjátok az utolsó pillanatra, még több, mint 1 hónap van a befizetésre!
A játékban való részvétel a jelentkezés gyorsaságától függ, az 1vs1 tornára illetve a H3 és H5 támadás tornákra is a 17. jelentkezőnek már csak a tartalék nemes szerepe jut, így érdemes mihamarabb megejteni a jelentkezést!
A jelentkezők később természetesen jó pár e-mailt fognak kapni a pontos határidőkkel, egyéb infókkal.
H3 1vs1 versenyben:
A minimális versenyzőlétszám: 8 fő
A maximális versenyzőlétszám: 16 fő
H3 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 8 fő
H5 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 4 fő
Ha kérdés van, keressetek bátran e-mailben vagy telefonon (06-20-314-53-75)! Baráti üdv!
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Megyünk Gold Polluxal 1vs1 re
Megyek 2vs2-re
Na jó, akkor legyen a két szokásos, H3-as versenyszám.
Üdv Bátor Harcosok!
Befutottak az első jelentkezések A jelentkezéseket ezúton lezárom! (Frissítve: 2019.10.23. 23:50 óra):
H3 1vs1 torna:
1. Karesz
2. Gold Pollux
3. NG
4. StrongLord
5. Dreegar
6. Dragon
7. Jou
8. Ricsepi
9. Teki1986
10. Pumpás
H3 támadás torna:
1. NG
2. Zsombor
3. Dragon
4. Coradiel
5. Jou
6. Marqadam
7. Ricsepi
8. Teki1986
9. Alyr
10. Magix
H5 támadás torna:
1. Vologya Mester
2. Zsombor
3. Dragon
4. Coradiel
5. Jou
6. Teki1986
7. Alyr
8. Pukkandur
9. Magix
10. Frozen Camamber
A létszámokat figyelembe véve a támadás versenyek 1 fordulósak lesznek!!!
Várom a további jelentkezéseket október 11-én 20:00 óráig.
Baráti üdv!
ui (közérdekű közlemény): Túl vagyok a pacemaker műtétemen, még fáradékonyan, gyengén, de remélem (kop,kop,kop) pár hét múlva teljesen rendben... Majd a versenyre kiderül!
sajnos úgy néz ki egész hosszú hétvégén dolgoznom kéne
lehet megpróbálok h3 támadásra eljutni vhogy, de más esélytelen, meg ott fogok tudni koncentrálni, ha megyek
Sziasztok, jelentkeznék az 1v1-re.
üdv,Dreegar
Hey!
Eszembe jutott, hogy valamikor biztos lesz ilyesmi és csekkolni kellene a fórumot Szóval ezzel a lendülettel szeretnék is jelentkezni mindenre, amire lehet
Üdv! Dragon
Sziasztok!
Én is szeretnék jelentkezni a két támadásra.
Üdv! Coradiel
Sziasztok! Megyek H3 és H5 támadás, Pukkandur meg H5 támadásra.
lanyizoli beküldte:
Nem szép dolog az öntömjénezés, de azért valahol lélekemelő, hogy minden amit Táborban használtam, ormótlan áremelkedésen esett át az árlistákban
Mivel momentán két országgal arrébb tartózkodom, sajnos ezt az őszi BB-t ki kell hagyjam, de utána igyekszem majd visszatérni címvédésre asap Addig is sok luck-morált, izgalmas csatákat kívánok mindenkinek!
Mivel úgy tűnik rekordkevés résztvevő indul ezért nem fog túl sokáig tartani a támadás, szerintem ennyi idő bele fog férni, tehát jelentkezem!
Attól tartok a gólemeket ismét hanyagolnom kell
HUNLorcs beküldte:
Tiszteletem a Társaságnak!
Úgy fest már megint éber kómában töltöm a napjaimat, úgyhogy gyorsan itt jelentkezem is a szokásos H3 1vs 1 és H3 Támadás versenyekre.