- Köszönetek: 0
Az egész játék teljes magyarítást kapott az alapjátéktól a dlc-ken át a kiegészítőig. Az axeoth is le lett fordítva.
Milyen verzód van? Hol vetted a játékot?
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Még anno a megjelenés után nem sokkal a CD Galaxistól rendeltem, csak hát igencsak bugos volt még és inkább a régiekkel játszogattam.
Az alapjáték magyar úgy ahogy kell, de pl. már a menüben is vannak ilyenek h 'campaigns', 'custom game', 'lost tales', 'mouse rotate'. Megpróbáltam azt h visszaállítottam angolra teljesen, kilép-belép, átállít magyarra, kilép-belép, de marad úgy az egész mint amikor elkezdtem.
Csak hogy nem 1.8 az új verzió! Hanem 2.1.1
Sziasztok!
Akciós vásár kezdődött Ubisoftéknál. 48 órán keresztül 66%-os kedvezménnyel vásárolhatók különféle Heroes 5,6,7 verziók (alapjáték, kiegészítők, külön is egybe is, Might and Magic® Heroes® VII - Collector’s Edition, stb)
Egy szóval sem mondtam, hogy meg lenne a kiegészítő is, alapjáték + a 2 bónusz DLC, 1.8-ig oszt' annyi. 1.7-ben volt a Unity, 1.8-ban az Every Dog Has His Day, legalábbis így rémlik. Szóval, bent vannak a csomagban a DLC-k, de egyik sem magyar.
Az a baj, hogy nem igazán értem, hogy most mi a helyzet. Én úgy tudom, hogy a játék automatikusan felpatcheli magát 2.11-re Uplayen keresztül, függetlenül attól, hogy neked most meg van-e a kieg, vagy sem. Addig el sem tudod indítani. Szóval nem is értem, hogy te hogyan játszhatsz 1.18-cal.
A Dungeon kampány a végére rendesen megizzasztott, szépen feltápoltam Malwen-t (jobb varázslatai voltak és erősebbek is mint Vayaron-nak, meg egyszerűbbek is voltak vele, mint mágikus hőssel a harcok), erre az utolsó csatát ellene kellett vívnom, aztán Vayaron igencsak 19. szintű volt szemben Malwen 28. szintjével, nem egyenlő erők küzdelme volt.
Egyébként a párbeszédekben az utolsó pályán sikerült is elég unszimpatikussá válnia, inkább Malwen-nak csaptam volna agyon ha lehetett volna.
Sziasztok! A Heroes VII elfutna szerintetek az alábbi laptopon:
HP 250 g5 w4m39ea 8 GB RAM, Intel Core i5-6200U, Radeon R5 M330 2GB.
Előre is köszönöm a választ!
Szia,
el fog futni rajta, de dolgoztatni fogja folyamatosan a noti ventilátorát, azaz jó hangos lesz.
Köszönöm! Akkor maradok a 6-nál.
Sziasztok!
Mives akciós volt a Steamen ezért megvettem a Heroes VII-et. HP 250 g5 w4m39ea laptopon használom. Két videókártyás: AMD Radeon R5 M430 2GB és Intel HD 520 grafikus vezérlő. A játék elindul, de csak Intel HD-val. A Radeon nem is látható a menüben. Miért, annyira gyenge lenne? Jobb az Intel?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv bátor harcosok !
Kérdéssel fordulok hozzátok a Heroes 7-el kapcsolatban
( Vaterom játszik a 7 részével. )
A Club-jutalmaknál megvette a Láma hátast és nem tudja hogy hol kell a játékon belül aktiválni. Aki esetleg tudja annak megköszönjük a segítséget.
Baráti üdv! Zsombor
Játék-> Beállítások -> Játékmenet
https://prnt.sc/stwlre
Jó játékot.